0,00 BAM

Nema proizvoda u košarici

0,00 BAM

Nema proizvoda u košarici

MK – Color i Frisa vam predstavljaju jedinstveni frizerski brand Subrina Professional

Subrina Professional je renomirani brand kozmetike za frizere. Sadrži širok spektar proizvoda koji će zadovoljiti profesionalne potrebe svakog frizera, od proizvoda za bojenje kose do proizvoda za stiliziranje kose.

Svi Subrina Professional proizvodi prolaze kroz striktne mikrobiološke analize, proizvodi se svakodnevno kontroliraju, a o kvaliteti se vodi računa u svakoj fazi. Spoj tradicije i napredne tehnologije čini ove proizvode još kvalitetnijim i jedinstvenim u svijetu rezerviranom samo za njegu kose, te će učiniti da se osjećate posebno.

Subrina Professional priča je počela još 1958. godine sa lansiranjem prvog regeneratora za kosu koji je drastično promijenio navike kako frizera, tako i korisnika, te predstavlja važnu prekretnicu u razvoju proizvoda za kosu.

Od tada jedinstveni, tehnološki napredni Subrina Professional proizvodi su prihvaćeni od strane profesionalaca i korisnika iz cijeloga svijeta te ih se sada može kupiti u više od 25 zemalja.

Jedna od tih zemalja je i Bosna i Hercegovina. Za našu zemlju distribuciju Subrina Professional proizvoda zaslužni su MK Color i Frisa iz Sarajeva.

Firma MK-COLOR iz Mostara radi distribuciju Subrina Professinal proizvoda za područje Hercegovine, Unsko-sanskog, Kantona 10, te Doboja, Posavine, Brčko distrikta, Bijeljine i Semberije, a za više informacija posjetite www.mkcolor.ba, a dostupan je i broj telefona (Viber/WhatsApp), 063 520 269. MK-Color u Mostaru možete pronaći na adresi Vukovarska BB.

Frisa, sa sjedištem u Sarajevu na adresi Branislava Nušića 172, odgovorna je i za distribuciju Subrina Professional proizvoda za Sarajevski, Zeničko-Dobojski, Tuzlanski i Srednjobosanski kanton, te za geografsko područje Istočne Bosne i RS-a. Dodatne informacije iz Frise možete dobiti na brojeve telefona 033 473 061, Viber/WhatsApp broj 062 252 509, a sve proizvode možete naručiti putem web shopa www.frisa.ba.

Subrina Professional je tokom godina uspješnog poslovanja postala najveći proizvođač kozmetike za kosu u ovom dijelu Europe. Jedna su od onih kompanija koje izvoze preko 80 posto proizvodnje, te imaju 200 zaposlenih u četiri europske zemlje.

Svi Subrina Professional proizvodi su cjenovno prilagođeni našem tržištu, te su tako dostupni svima. Ukoliko do sada niste probali ove proizvode, sigurni smo da će za profesionalce ovo biti idealna poslastica u kreiranju novih izgleda svojim klijentima, ali i onih koji jednostavno žele zdravu i njegovanu kosu.

Povezani članci