0,00 BAM

Nema proizvoda u košarici

0,00 BAM

Nema proizvoda u košarici

Najtrendi frizure za 2021.

Sa sigurnošću možemo reći da je ova godina poremetila sve planove koje smo imali za svoju frizuru. Izrast i kućno bojanje kose postali su glavni trendovi u kosi. No, 2020. napokon se bliži kraju stoga se veselimo novim trendovima koji stižu s novom godinom. Bez obzira na vaš stil i na to jeste li započeli godinu s ledeno plavim pramenovima ili strogim bobom, velika je vjerojatnost da je 2020. godina poremetila sve planove koje smo možda imali za svoju frizuru.

Prioriteti se s vremenom mijenjaju, to se odnosi i na našu kosu. U svakom trenutku moramo biti spremni na to da možda opet nećemo moći posjetiti svog frizera ili prisustvovati nekim društvenim događanjima. Iako još uvijek smijemo odlaziti frizeru, naravno uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, mnoge žene trenutno nose i žele nositi praktične frizure koje ne zahtijevaju česte odlaske u frizerske salone. Prije svega, jednostavno više nemamo vremena svakodnevno se posvećivati kosi. Frizure koje zahtijevaju često održavanje, trenutno nisu u skladu s našim prioritetima.

Stiliziranje kose treba prilagoditi „novom normalnom“. Većina stručnjaka tvrdi kako bi 2021. godina mogla biti savršena za prihvaćanje promjena. Za razliku od trendova u prošlosti, od tupog boba do slojevitog loba, trendi frizura u sljedećoj godini bit će puno jednostavnija. U vrijeme kada svi tražimo frizuru koja je jednostavna za održavanje, ne čudi nas da se jedna kultna frizura iz ’70-ih vraća na velika vrata. Riječ je o frizuri koju poznajemo po imenu shag. Shag je slojevita, pomalo neuredna i frizura puna teksture i kao takva osvježavajuća je promjena kako na dugoj, tako i na kraćoj kosi. Ne morate puno raditi na oblikovanju frizure jer su tekstura i oblik već „urezani“ u nju.

Da bi izgledala što modernije, možete kombinirati voluminozne kovrče sa „zavjesa“ šiškama koje su također trend u svijetu frizura ove jeseni/zime, a u intervalima se u modu neprestano vraćaju još od šezdesetih godina prošlog stoljeća. Ženstvene su, djeluju meko i dodaju volumen kosi, a lako se održavaju pa nije ni čudo da su svoj povratak doživjele za vrijeme ponovnog globalnog lockdowna.

Prema svemu ovome, ključna frizura 2021. godine mora biti teksturirana i lepršava, bez oštrih prijelaza i punog volumena. Stiliziranje je veoma jednostavno, trebate dobar fen, četku i sprej na bazi morske soli koji će dati željenu teksturu vašoj frizuru. U MK-Coloru možete pronaći sve potrebno za održavanje shag frizure. U nastavku vam predlažemo neke od proizvoda kojima možete stilizirati svoju kosu i upotpuniti svoj look.

Povezani članci