0,00 BAM

Nema proizvoda u košarici

0,00 BAM

Nema proizvoda u košarici

Priprema kose za ljetne mjesece

Ljetovanje je nešto što mnogi od nas čekaju čitave godine. Kako nismo često u prilici otići na tako dugi odmor, želimo da sve bude savršeno, a pogotovo želimo izgledati savršeno. Ako ste žena koja se priprema za ljetovanje, znate i sami koliko priprema to uključuje, pogotovo ako se radi o odlasku na more. Pakirate svoju prtljagu, kupujete novi kupaći kostim, pazite što jedete, a kosu najčešće svi zaboravimo… Termin kod frizera je neophodan ako želite sačuvati kosu od loših ljetnih utjecaja.

3 osnovne potrebe kada se radi o zaštiti kose od sunca:

  1. Ojačati površinu vlakana kose kako bismo zaštitili kosu i pružili joj sjaj.
  2. Spriječiti učinak „slamnate kose“.
  3. Hraniti i obnavljati kosu nakon izlaganja suncu

 

 

Posebne blagodati „botoxa“ za kosu

Kada ugovarate termin sa frizerom, najbolje je da ga pitate o tretmanu botoxa. To je idealna usluga koja će vašu kosu pripremiti za ljetne dane. No inhibition Age Renew,  poznat kao „botox“ za kosu pravi je spas za oštećenu kosu. Učinci ovog tretmana neposredni su i vrlo vidljivi. Senzibilizirana kose koja je oštećena prilikom izloženosti kemijskim i mehaničkim agresorima obnovljena je iznutra. Rezultat je zdrava kosa, snažnija i otpornija na dodir, a upravo je takva kosa neophodna prije izlaganja negativnim učincima sunčeve svjetlosti i mora.

Na ovaj smo način kosu pripremili za izlaganje suncu, ali ne smijemo nikako zaboraviti da posebnu pozornost moramo posvetiti intenzivnoj njezi tijekom svih ljetnih mjeseci. Razlog tome je što kosa nema samoregenerirajuće sposobnosti kao koža. Jednom kada sunce ošteti kosu, proces je nepovratan. Općenito govoreći, svatko može biti podložan negativnim utjecajima sunca na kosu. Tijekom ljetnih mjeseci, kosa je izložena više nego što je uobičajeno.

 

Povezani članci