0,00 BAM

Nema proizvoda u košarici

0,00 BAM

Nema proizvoda u košarici

Home Kosa Njega kose Leave-in proizvodi Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Sprej za zaštitu kose 160ml

Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Sprej za zaštitu kose 160ml

56,60 KM

 

Onečišćenje i štetno djelovanje sunca samo su neki od brojnih vanjskih čimbenika koji doprinose oštećenju ili slabljenju teksture kose.

Ovi okolišni čimbenici mogu utjecati na promjenu boje kose tako da oštete teksturu vlasi u dovoljnoj mjeri da umjetni pigment izađe van ili dodatno oksidira, zbog čega intenzitet boje slabi, a prirodni pigment postaje sve vidljiviji.

Mješavina antioksidansa u ovom savršenom štitniku boja pomaže neutralizirati čak i najagresivnije slobodne radikale koji nastaju uslijed djelovanja UV zraka, onečišćenja i ostalih uzročnika stresa iz okoliša. Usporedno s time, sredstva za zaštitu od sunca pomažu apsorbirati UV zrake koje slabe teksturu vlasi i uzrokuju promjenu i izbljeđivanje boje kose.

Sprej štiti od toplinskog oštećenja uslijed uporabe aparata za oblikovanje kose, pa čak i od sunca, iskorištavajući snagu tehnologije ArganID™ u mikrokapsulama za obnovu i zatvaranje kutikule i učvršćenje boje.

  • Pomaže u sprječavanju blijeđenja boje
  • Pomaže zaštititi od agresora iz okoliša, poput UV zraka i onečišćenja
  • Štiti od toplinskog oštećenja
  • Raspetljava zamršenu kosu

UPOTEBA:Nanesite ravnomjerno od sredine kose prema vrhovima. Rasporedite ravnomjerno pomoću češlja sa širokim zupcima. Oblikujte po želji

Glavni sastojci:

  • ArganID™: negativno nabijene vlasi kose privlače na sebe pozitivno nabijene mikročestice koje ispuštaju arganovo ulje u korteks, ujedno

pomažući u obnavljanju i kose i zatvaranju kutikule.

  • Varisoft: pomaže zaštititi kosu od lomljenja i kovrčanja, a ujedno njeguje i hrani.
  • Heliogenol: pomaže u sprječavanju zaostale oksidacije boje za kosu i uklanjanja pigmenata boje iz vlasi kose.
SKU: 074738 Kategorije: , , Oznaka: