0,00 BAM

Nema proizvoda u košarici

0,00 BAM

Nema proizvoda u košarici

Home Kosa Njega kose Šamponi za kosu Moroccanoil Travel Set za njegu Repair
Akcija!

Moroccanoil Travel Set za njegu Repair

109,00 KM 81,75 KM

Sadrži:
Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 70ml
Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 70ml
Moroccanoil Treatment Regular 25ml
Moroccanoil Restorative Mask 75ml

Moisture Repair šampon
Obnavlja oštećenu kosu uzrokovanu bojom, kemijskom obradom ili toplinskim oblikovanjem. Nježno i učinkovito čisti i oživljava kosu kako bi bila nahranjena, upravljiva i jaka.

Upotreba: umasirajte mokru kosu i vlasište. Nastavite dodavati vodu kako biste aktivirali bogatu pjenu iz visoko koncentrirane formule. Temeljito isperite dok voda ne postane bistra. Ponovite ako je potrebno.

Moisture Repair regenerator
Obnavlja oštećenu kosu uzrokovanu bojom, kemijskom obradom ili toplinskim oblikovanjem. Nježno i učinkovito raščešljava i kondicionira kosu kako bi bila hidratizirana, podesna i jaka.

Upotreba: nakon šamponiranja iscijediti višak vode i nanijeti od sredine do vrhova. Ostavite da djeluje 1-2 minute i dobro isperite.

Repair maska ​​za kosu
Za oštećenu kosu kojoj je potreban trenutni popravak, ovo je 5-7-minutni revitalizirajući tretman koji rekonstruira kosu i unosi proteine ​​natrag u pramenove koji su oštećeni kemijskim tretmanima ili toplinskim oblikovanjem.

Upotreba: nakon šamponiranja nanesite veliku količinu na ručnikom osušenu kosu i raščešljajte. Pustite da se proizvod upije 5-7 minuta, a zatim temeljito isperite.

Moroccanoil Treatment: izvanredna formula s arganovim uljem koja djeluje kao podloga za kosu, zaglađujući proizvod za oblikovanje i luksuzni završni dodir koji daje sjaj.

Upotreba: nanesite nekoliko kapi Moroccanoil Treatmenta na cijelu vlažnu kosu i oblikujte kao i obično. Koristite tijekom dana kako biste osvježili kosu i pojačali sjaj.